Servogear AS

Servogear AS er en av medlemsbedriftene i OME.

Servogear designer optimale framdriftssystem for høyhastighets ferger, yatch'er og arbeidsbåter. Vår alt-inkluderte innfallsvinkel gjør Servogear Ecoflow Propulsor™ mye mer effektivt enn andre kjekte framdriftssystem konsept på markedet.

Servogear ble etablert i 1973, og har hovedkvarteret på Rubbestadneset i Bømlo kommune på vestkysten av Norge.

Servogear har levert mer enn 1.300 gearbokser og CP propell system over hele verden. Majoriteten av disse har blitt installert på høyhastighets skip, men tvilling eller enkle skrog).

The Servogear Ecoflow Propulsor™ system er konstant under videreutvikling, og dekker motorkraft mellom 300 og 4.000 kW og fart opptil 50 knop. Systemet gir bedre drivstoff økonomi og reduserer NOx og CO2 utslipp, og er det mest effektive framdriftssystem på markedet.

For å oppnå best resultat, søker vi å etablere nært og fruktbart samarbeid med alle involverte parter på et tidligst mulig tidspunkt på hvert eneste prosjekt. Vi bruker den nyeste datateknologi både for kalkulasjoner og design.

Jobb tilfredsstillelse og profesjonell utviklingsmuligheter for de ansatte er noe Servogear setter høyt. Dette har resultert i lojale og innovative medarbeidere med et høyt nivå av integritet og service innstilling, til det beste for kundene og partnerne våre.

Kontakt informasjon:

Servogear AS
N-5420 Rubbestadneset
NORWAY

Telefon: +47 53 42 39 50
Telefax: +47 53 42 39 99
Service telefon: +47 40 40 13 85

E-mail: main.office@servogear.no

Nettside >>>